Een reeksje met “zou je liever” vragen, elke donderdag eentje. Zo van die moeilijke en/of onmogelijke dingen waar je eigenlijk geen zinnig antwoord op kan formuleren. Maar ik ga het toch eens proberen.

Zou je liever een namiddag bezig zijn met een legpuzzel of een kruiswoordpuzzel?

Legpuzzel, zeker weten. Ik heb de laatste tijd zo geen goesting om mijn hoofd te breken op kruiswoordpuzzels. Geen idee waarom. Kruiswoordpuzzels heb ik nooit echt graag gedaan eigenlijk. Van die raadselkes, wiskundig of anders, op Facebook? Ik ben er allergisch aan.

Maar een namiddag puzzelen aan een grote puzzel? Zie ik wel zitten. En jij? Leg- of kruiswoordpuzzel?

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

13 reacties

  1. Zonder twijfel: een kruiswoordpuzzel. Als ik niet aan mijn laptop zit, dan zit ik met mijn neus in een Denksport boekje. Filippines of Zweedse puzzels als ik mag kiezen.
    Voor een legpuzzel heb ik geen geduld. Duurt veel te lang eer die af is.

  2. legpuzzelllllllllllllllllllll en bij voorkeur Jan van Haasteren (waarvan ik er 80 heb inmiddels) …

    Kruiswoordraadsel deed ik vroeger -middelbare schooltijd- Ik stapte al snel over naar cryptogrammen en sudoko … dat doe ik soms nog wel maar toch, nee legpuzzels bovenal in dit geval

  3. Als ik dan toch moet 🙂 kiezen een legpuzzel. Eigenlijk ben ik helemaal geen puzzelaar hoe dan ook, maar op een winters of regenachtige namiddag een puzzeltje leggen is wel okay

  4. Voor een legpuzzel heb ik geen geduld. Ik puzzel graag 10 voor taal. Echt leuk, en het is zo weggelegd. Ik ken er genoeg die van legpuzzels houden. Dan weet je altijd iets om cadeau te geven (-:

  5. Ik vind het beiden wel leuk om te doen, alleen doe ik het beiden maar zelden. Van een legpuzzel krijg ik op den duur echt last van mijn rug en sinds we een jong poesje hebben halen we nog maar geen legpuzzel uit. Het leuke van een legpuzzel is wel dat man ik die samen leggen.

  6. Ik vind geen van beiden interessant genoeg om lang mee bezig te zijn eerlijk gezegd. Kruiswoordpuzzels deed ik soms vroeger. Legpuzzels niet maar als ik een podcast of goeie muziek op de achtergrond heb, vind ik dat voor een keertje misschien ook nog wel te doen 😉 .

Zeg het eens?