Vorige week had ik The Letter van The Box Tops, waarop Goofball doordraaide met Leaving on a Jet Plane van John Denver.

Nog zo’n mooi oudje, Meneertje Mertens bromde zachtjes mee. De ironie wil dat John Denver later in een vliegtuigongeluk overleed. En dan dacht ik aan die andere artiesten die in een vliegtuigcrash overleden zijn, zoals Glenn Miller, Buddy Holly, Ritchie “La Bamba” Valens, Aaliyah, noem maar op, er zijn er veel, Jim Croce, Stevie Ray Vaughan… allez ja. Toch vond ik niet echt een nummer wat ik hier wilde zetten, tot ik dacht aan Buddy Holly van Weezer. Dus dat is het geworden. Met een “vree wijs” filmke.

Goofball, ’t is weer aan u.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

11 reacties

  1. Dju krijg het filmpje niet open maar plots denk ik eraan dat ik in Londen een show heb bijgewoond over Buddy Holly. Waar? Wanneer? Was het totaal vergeten maar ik zie nu weer flarden voor mijn ogen. Het was schitterend! Wauw wat een herinnering en het was met collega’s van het werk, dat zie ik nog.

    1. Vreemd dat je het filmpje niet open krijgt. Maar heel leuk dat zo’n mooie herinnering getriggerd wordt door Buddy Holly 🙂

  2. Heerlijke video, inderdaad. De set van Arnold’s werd geheel heropgebouwd voor deze clip en gemixt met oude fragmenten van Happy Days. Ik ervoer een trip down memory lane.

Zeg het eens?