Van het eerste deel van de week weinig foto’s. Zaterdag: start van het Vlaamse wielerseizoen met de Omloop het Nieuwsblad en en de dag erna Kuurne-Brussel-Kuurne. Hoera!!

Zondag: comfort food. Prei, ajuin en look, gehakt, veel kerrie, en vooraf al gebakken krieltjes. Lekkeuuuuuuh!

Sprongetje naar woensdag: ik ga naar de Fotoschuur. Otto is een zalig ventje, knuffelkont, lachebekje, boefje, en klauteraapje. Dat laatste demonstreert hij met graagte.

Raadseltje… waar zijn we op donderdag?

Een blije toot als we het erf van DD Mobilhomes afrijden.

Oui oui, le nouveau camping car est arrivé… eindelijk. Ein-de-lijk. EINDELIJK! En zot als we zijn, laden we de camper met een vaartje, en gaan we er meteen op uit. We overnachten in Bellem aan het kanaal Gent-Brugge, een plek waar we graag staan als we geen elektriciteit nodig hebben.

’s Ochtends: a room with a view.

De eerste keer koffie op bed in de eigen camper. Ja, het is vroeg, ja, we hebben zeer onrustig geslapen en zijn een paar keer wakker geweest.

’s Nachts regende het, maar ’s ochtends schijnt de zon, ook eindelijk, ein-de-lijk, EINDELIJK! Het is koud en het waait hard, maar het zonnetje doet deugd.

We vinden dit echt een prachtig plekje, en we staan moederziel alleen.

Rond 9u vertrekken we richting Nederland. Ik vind de omgeving van Bellem elke keer weer prachtig.

Het waait heel hard, en dat voel je duidelijk in de camper. Zeker in het vlakke Zeeland.

We rijden naar de kampeerzaak De Wit in Schijndel, waar we wat kleine spullen kopen (een wok slash hapjespan, een voorraaddoos, dat soort kleine spullen). We kijken er ook eens naar de kampeerzetels, maar kopen die nog niet. Daarna rijden we door naar camperplaats De Lopende Eend in Boxtel. Het is er een beetje slordig en vooral lawaaierig, we gaan er ook maar één nacht blijven. Morgen rijden we terug richting België.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

22 reacties

  1. Haha, goed gezien, we zullen vaak op zwier zijn vanaf nu 🙂
   (ik ben nog eens alle reacties aan het nakijken op “weesjes” die niet opdoken in de WP app. Ik heb nog steeds geen idee hoe het komt dat sommige reacties niet verschijnen. Het is behoorlijk random en ik snap er niks van).

 1. Zalig! Van harte gefeliciteerd en heel veel reisplezier.
  Ik ben ook zo zot van Bellem. Mijn betovergrootvader had er een smidse ergens langs die vaart eind de jaren 1800, maar dan dichter bij Aalter. Een oom en tante van mijn moeder woonden aan de vaart in Bellem. Bellem zit een beetje in mijn genen.

  1. Dankjewel!
   Fijn dat je Bellem ook zo zalig vindt. We zijn er ook graag en zullen er regelmatig eens komen. Fietsen is er ook heerlijk.

  1. Dankjewel! Wij vinden het ook een beauty 🙂 Over een naam wordt nog nagedacht. Toen het eventueel mogelijk was (maar zich niet materialiseerde) dat we hem rond 14 februari zouden hebben, dacht ik: “ons Valentijntje”.

   Voor de lol hoor. Ik weet niet of ie ooit een naam krijgt. Misschien komt er iets dat organisch groeit, we zien wel 🙂

Zeg het eens?