Het was best wel een bezige week. Zaterdag reden we eens rond in Vlaanderen koersland. Ik had mijn breedbeeldlens moeten gebruiken.

Nog een week, en hier wordt met koersfietskes over gedokkerd. De Haaghoek.

Zondag was er een feestje. Er moesten nog wat nieuwjaarsbrieven voorgelezen worden.

Woensdag trok ik met de trein naar Gent. Het ziet ernaar uit dat de directeurswoning van de Société Anonyme de Waarschoot gerestaureerd gaat worden. Gelukkig.

Bij Mevrouw de Fotoschuur kwam een lief vriendinnetje van Otto op bezoek. Vers uit zijn bedje, met rode kaakjes en oortjes en vochtige haren van diep te slapen, was hij doodcontent dat hij met haar kon spelen.

Aaaaaike lief vriendinnetje!

Op stap met de pantoffels van grote zus.

Samen lunchen.

Een studie van Otto die uit zijn bekertje drinkt.

Donderdag en vrijdag hield ik me onledig met het fotograferen van planten en bloemen, met waterdruppels. (regenwater, ja, maar uit een plantenspuit) (en er ging een eerdere sessie aan vooraf met foto’s die allemaal in de prullenmand belandden) (jaja, een mens leert uit zijn fouten)

Vrijdag namiddag zag ik een regenboog, en spurtte ik naar buiten om in de gietende regen foto’s te maken. Kijk, daar! Euh nee, serieus, ik hield domweg mijn vinger voor de lens.

Toch knap hè, de natuur.

En verder werd er ook tijd besteed aan naaien. Ik werkte nog niks af, maar later meer daarover.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

11 reacties

  1. Schitterende foto’s zowel de stillevens als de observatie van kleinzoon. En ook de landschapsfoto met regenboog is prachtig. Leuk dat je over je foutje met vinger blogt.

    En de tekst bij dat stofje kan ik alleen maar beamen

    1. De dag ervoor was er ook een dubbele regenboog, en die heb ik gemist of die was er bij ons niet. Jammer, want hij was nóg duidelijker. Maar ik was echt héél blij met de herkansing 🙂 Dankjewel!

    1. Kindjes scoren altijd 🙂
      Die dubbele regenboog was echt bijzonder. De dag ervoor was er ook eentje, blijkbaar nog veel duidelijker dan deze. Die had ik gemist. Blij met de herkansing 🙂

Zeg het eens?