Vorige week had ik Gigantic van the Pixies, waarop Goofball doordraaide met To Be with You van Mr. Big.

Goofball vertelde erbij dat we dit ondertussen al bijna vier jaar doen, dat doordraaien. Hoe zot is dat niet. Mij lijkt het veel korter, maar het klopt wel. En we vinden het nog altijd plezant, ook al is er soms eens een teleurstelling, bijvoorbeeld bij Goofball omdat Big in Japan al eerder langskwam, haha. Maar Mr. Big is ook goed.

Ik ga niet verder op het groot thema, maar zoek het bij To Be with You. With You? With You? De transitie naar Without You is snel gemaakt. Met een nummer dat ik onlangs herontdekte. In geen lichtjaren gehoord, maar oh zo bekend. En ik wist niet dat de zanger Harry Nilsson was, een naam die me zeker niet onbekend is. Maar die ik met andere muziek associeerde. In ieder geval: enjoy, het is een heerlijk nummer om mee te brullen.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

10 reacties

  1. ik zit dus keiluid mee te zingen eh (en een beetje vals, want dat hoort zo). @Matroos Beek: oh ja, sentiment, hier hoort heeeeeeeeeel erg veel sentiment bij. Ik denk dat ik bij mijn vervolgkeuze ook nog een pakje sentiment er tegenaan gooi

Zeg het eens?