Vorige week had ik The Man Who Sold the World van Nirvana, waarop Goofball doordraaide met Selling the Drama van Live.

God in de hemel, wat was het lang geleden dat ik dit nog eens hoorde. Ik vond dat eerste (hm? beter eens opzoeken, ik kan mis zijn) album van Live steengoed, daarna waren ze me vrij snel kwijt, al helemaal toen de zanger helemaal kierewiet werd. Maar toch, leuk om nog eens te horen. Drama verkopen? Dat gebeurt wel vaker in de pop- en rockmuziek. Je vindt heel veel songs over waargebeurde drama’s.

Zoals ook Jeremy van Pearl Jam, wat over twee waargebeurde drama’s ging. Uitleg kan je lezen op Wikipedia.

En het is natuurlijk ook een machtige klassieker van Pearl Jam.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

4 reacties

Zeg het eens?