Ik vond het passend om te starten met een zonsopgang. A new dawn, a new day, a new project. Het kapelletje is een beetje duister wegens tegenlicht, maar we hebben nog 11 maanden om te ontdekken.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

16 reacties

    1. Haha ja 🙂 Ik denk dat het mooi wordt, het is best wel een mooie plek. Ik had nog een paar andere opties, maar die houd ik voor de volgende jaren. De boom op het kerkhof waarvan jij zei dat die goed zou passen voor zo’n jaarproject, maar Meneertje Mertens zei: je had al een boom! Dus die kan later nog. En mijn favoriete plek waar nu een bekendmaking van werken uithangt, en ik vermoed dat die werken mijn foto’s wel eens zouden kunnen verstoren. Dan wacht ik liever tot de werken achter de rug zijn.

    1. Ik weet niet of je het ooit beter zal kunnen zien, want er zit een rooster voor. Maar er komen zeker nog foto’s met meer licht 🙂 Ik vond het wel passend zo voor de eerste foto.

Zeg het eens?