Een overzicht van het jaar 2023 in mijn favoriete foto’s. Vorige week de eerste helft, deze week de tweede helft.

JULI

Ik vind bloemen fotograferen steeds leuker.

Toch wel een toppertje van het jaar, deze.

AUGUSTUS

En deze ook. Gemaakt in de Lembeekse bossen.

Minimalistisch met mooie kleuren. Meer moet dat niet zijn.

Nog een derde voor augustus. Een supermaan in de vroege ochtend, aan het Rattenkasteel in Waarschoot.

SEPTEMBER

Een zilverreiger op zoek naar een lekker hapje (Zeewolde).

Extraatje voor september: Pipa, Pieps, ons Piepjen. Diva met rubberlaarsjes. Caoutchouc botjes, zoals we ook wel zeggen. Galmend uit volle borst: LET IT GOOOOOOOOO! Blij dat ik dat moment kon vatten, ook al is het een crappy telefoonfoto.

OKTOBER

Opkomst van de “Saharazon”, Waarschoot.

Het Leen in de herfst. Sprookjesachtig.

Extraatje voor oktober: Otto is één jaar oud! Foto door de Fotoschuur.

NOVEMBER

Herfstkleuren in Brugge.

Zonsopgang op de grens van Waarschoot en Sleidinge, aan de andere kant van “mijn boom”.

DECEMBER

Winter in onze tuin.

Winters beeld in Sleidinge.

En zo sluit ik het jaar 2023 af. De dagen lengen alweer, we kunnen aftellen naar een nieuwe lente.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

15 reacties

    1. De zonsopgang is inderdaad wat ik het liefste fotografeer, en in dit seizoen ook zonsondergang. In de zomer kan je die moeilijker combineren 🙂 Ik begin zo’n beetje mijn stijl te vinden, en ook wat ik echt graag doe en wat niet.

Zeg het eens?