Vorige week had ik Broad Daylight van Gabriel Rios, waarop Goofball doordraaide met Turn Up the Sunshine van Diana Ross & Tame Impala.

Er ging weer eens een zeer amusante zoektocht vooraf aan haar keuze, ik vind die altijd zalig, die langere zoektochten. Bij Tame Impala schoot meteen The Lion King door mijn hoofd, en The Lion Sleeps Tonight, weetjewel, tamme impala wordt achterna gezeten door een leeuw? Sorry, misschien niet de vrolijkste associatie, maar in tekenfilmbeelden wel. Soit, The Lion Sleeps Tonight hadden we hier al dacht ik, en ik heb een hekel aan dat nummer (sorry, ik kan heel saai zijn), maar nu wilde ik wel binnen het thema beestje wordt opgejaagd door ander beestje blijven.

Ik kon er wel een paar bedenken, maar die kwamen niet in aanmerking. Wild Horses van Gino Vanelli bijvoorbeeld, mooi nummer, dat wel, maar degoutant jaren 80 filmpje. Wil ik hier niet. Of Little Lion Man van Mumford & Sons, maar dat hadden we hier al. Er is ook wel wat over tijgers… The Eye of the Tiger dan maar? Allez kom, ja. Indertijd vond ik dat een fantastisch nummer, en het blijft gelukkig eentje dat niet compleet kapotgedraaid is. Beetje “stoer” filmpje, en er is altijd een grinnik bij het jaren 80 kapsel met jaren 80 bril, maar toch. Een beetje 80s vibe mag er wel eens wezen.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

4 reacties

  1. haha ik dacht wel dat je The Lion sleeps tonight ook weer in je gedachten gepasseerd had. sorry eh dat je er weer moest aan denken. Wel opvallend dat je dit minder kapot gedraaid vindt.

    Ik vind beide leuk. Leuke beestjes

Zeg het eens?