Vorige week spurtte (nou ja) ik de deur uit voor mooie zonsopgangkleuren. Ik fietste meteen door naar “mijn boom”, in de hoop voor mijn foto van november mooie kleuren te krijgen. Eerst was het een beetje “been there, done that, got the T-shirt”, maar ik was geduldig. En dan kreeg ik lekker toch mijn zin. De zon gaat aan de andere kant op, maar als de zon opgaat (of ondergaat), is het advies van fotografen: kijk ook eens rond, kijk ook eens achter je. Mooie kleuren dus.

Voor de laatste foto van dit project hoop ik in december toch nog op iets speciaals. Liefst geen deprimerend grijze foto. Mist, of sneeuw als het moet. Als mooie uitsmijter.

OKTOBER

SEPTEMBER

AUGUSTUS

JULI

JUNI

MEI

APRIL

MAART

FEBRUARI

JANUARI

Dit delen:

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

13 reacties

Zeg het eens?