Vorige week had ik Your Song van Lady Gaga, waarop Goofball doordraaide met I’m Still Standing van Taron Egerton.

Waar ik toch wel om moest lachen, ik verwachtte geen tekenfilmfiguurtjes.

I’m Still Standing begint met een piano-intro, en ik ging op zoek naar nummers met piano-intro’s. Veel zoekwerk vergt dat niet. Plenty songs met een mooie gitaarintro. Kiezen daarentegen, da’s al wat moeilijker. Clocks van Coldplay? Because the Night van Patti Smith? Into My Arms van Nick Cave? Imagine? Let It Be?

Nee. Deze klassieker. Met een vree wijs filmke, eigenlijk.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

7 reacties

  1. Niet alleen een klassieker maar ook over een schrijnend onderwerp dat helaas nog brandend actueel is: schietincidenten met dodelijke afloop in scholen. In 1979 in San Diego schoot een schoolmeisje van 16 twee volwassen dood en raakten acht kinderen zwaargewond.

  2. Ik heb altijd een hekel gehad aan maandagen; het lied heb ik héél vaak gezongen op maandagochtend! Nu werk ik niet meer op maandag en dat zal ook nooit meer gebeuren aangezien het mijn laatste maanden zijn. Dus het liedje hoef ik nooit meer te zingen.
    Er zit helaas een heel droef verhaal achter het lied… Zie ook reactie van Tiny.

Zeg het eens?