Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend! De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik Cha Cha Cha van Raymond van het Groenewoud en de Centimeters, waarop Goofball doordraaide met Chan Chan van Buena Vista Social Club.

Ik blijf het geestig vinden, deze één-tweetjes, soms zijn de associaties echt wel verrassend. Ook deze Chan Chan had ik niet verwacht. Ik wist wel onmiddellijk een vervolg, want zeg Buena Vista Social Club, en je denkt aan Ry Cooder. En ik denk daarbij aan een nummer van hem dat altijd blijven hangen is, omdat ik het zo catchy vind.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

7 reacties

  1. Ik ben al heel lang een fan van Ry Cooder. Zeker in het verleden heeft hij oudere Amerikaanse liedjes aan de vergetelheid ontrukt en daarmee, voor mij, van Amerikaanse (volks, blues, gospel, soul)-muziek een echte authentieke stroming gemaakt.

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: