Elke zondag: een deeltje van de vakantiefoto’s die ik maakte met de Nikon, en thuis nog bewerkte. Deze reeks gaat door tot een eind in de winter.

4 mei. Na de regen van de vorige ochtend, is het nu helder en fris. We staan op de Area camper Il Chiosco sul mare in Fossacesia Marina, vlakbij het keienstrand en de Adriatische zee, dus kwamen er zonsopgangfoto’s.

De zee is ruw, en ruwer zullen we die hier niet zien. Na het slechte weer stond er vrij veel golfslag, maar later werd dit stukje Adriatische zee de kalmste zee die ik ooit gezien heb. Kabbelende golfjes en weinig beweging met de getijden.

Die ochtend probeerde ik eens foto’s te maken met lange sluitertijd.

De zon kwam prachtig op.

Met ruwe(re) golven dus.

Dit. Op pakweg 30 meter van onze mobilhome. Happy camper here, jaja.

Dat we genoten hebben.

Ik kan niet genoeg krijgen van die opspattende golven.

Er zijn nog veel meer foto’s van deze dag, maar om de magie van deze zonsopgang niet te verbreken, hou ik die voor volgende week. Ik sluit af met een filmpje gemaakt door Meneertje Mertens.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

12 reacties

Zeg het eens?