Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend! De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik High and Dry van Radiohead, waarop Goofball doordraaide met The River van Bruce Springsteen.

Geen Bruce-fan alhier, maar The River kan ik wel appreciëren. Ik wist al snel dat ik wilde doordraaien met één van de discipelen van Bruce Springsteen in de E Street Band. De keuze is groot, zoals bijvoorbeeld Clarence Clemmons of Nils Lofgren, maar ik hou het bij Steven Van Zandt. Little Steven & the Disciples of Soul, met Bitter Fruit, een protestsong met Rubén Blades erbij. Met een nogal (understatement) jaren 80 filmpje (Prince, anyone?) maar ik vind het een heerlijke meezinger.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

3 reacties

  1. ik weet begod nooit wie de muzikanten en artiesten zijn die meewerken in een band of op een plaat…gij draait zo vaak mee met zo’n associatie en ik snap die dan helemaal niet.

    1. Ik weet dat ook lang niet bij iedereen, maar sommigen zijn wel wat bekender dan anderen. Of het zijn zo’n goede muzikanten (zoals bij Frank Zappa bijvoorbeeld), dat ik die ook onthoud.

Zeg het eens?