Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend! De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik Jesus Chrysle Drives a Dodge van the Screaming Blue Messiahs, waarop Goofball doordraaide met Messiah van Tout Va Bien.

Waarop ik doorga op het religieuze thema (het is alomtegenwoordig hier de laatste weken) met Almost Prayed van The Weather Prophets. Een obscuur nummertje uit de jaren 80. Met een mooi rinkelend gitaartje, een rustige stem, rollende drums, een zacht klaterend liedje. Ik vond dit prachtig in 1986, en nu nog steeds eigenlijk.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

7 reacties

Zeg het eens?