Een fotoproject in 2023: elke maand een foto van een boom. Van dezelfde boom. Een boom in een akker in de Bosstraat, op de grens van Waarschoot met Sleidinge.

In augustus ging ik wat vroeger op pad om een foto te maken van “mijn boom”. Maar erg gelukkig was ik er niet mee, het was een duistere foto. Later fietste ik in de mist, en had ik spijt dat ik toen geen foto meer kon gaan maken, want dat zou ook wel mooi zijn. Die mogelijkheid komt wellicht nog wel in de komende maanden. Maandag maakte ik nog een ochtendlijk fotoritje, de buit qua foto’s was een beetje magertjes, maar ik reed ook nog eens tot aan mijn boom, en van deze foto ben ik meer tevreden.

Opnieuw, zoals vorige maand, verlicht door de ochtendzon. Ik sta er zelf ook bij, had geen zelfontspanner bij dus het zij zo.

JULI

JUNI

MEI

APRIL

MAART

FEBRUARI

JANUARI

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

6 reacties

Zeg het eens?