Vaste rubriek op zaterdag: week in beeld. Een greep uit de telefoonfoto’s die ik maakte van zaterdagochtend tot vrijdagavond. Soms eens een foto door Meneertje Mertens. De laatste tijd ook vaker foto’s met de Nikon. Maar vooral foto’s van mijn telefoon.

Opnieuw: weinig foto’s deze week. Erg weinig. Eén keer buiten gefietst, maar gelukkig ook 2 keer binnen gefietst (waarvan geen foto’s). Ik vul aan met een paar foto’s van de kleintjes.

Zaterdag fietste ik ’s ochtends naar “mijn boom”.

Aan de andere kant zag het er zo uit. Ik wachtte nog wat tot een moment waarop de zon vantussen de wolken scheen, en maakte een foto waarvan ik zeer tevreden was.

De week werd vooral binnen gespendeerd, met redelijk wat naaiwerk. Het eerste shirt dat ik maakte, hielp ik meteen om zeep door het halsboord uit te rekken. Maar er kwam een oplossing: ik knipte het boord eraf, maakte een tunneltje en reeg daar een veter door.

En ik vind het eigenlijk nog behoorlijk geslaagd ook.

En dat is het zowat qua foto’s. Mevrouw de Fotoschuur deelde foto’s die ze maakte tijdens een wandeling in de avondzon. Ik zet er hier ook een paar, omdat een paar van die kleine prutskes kleertjes dragen die ik gemaakt heb. En daar ben ik altijd trots op.

Olijke Otto met een shirtje:

En diva Pipa met een kleedje dat ik eerder maakte voor Lili, maar dat doorgegeven werd. Uiteraard.

En ach, dan kan lieve Lili ook niet ontbreken hè, ook al heeft zij geen kleertjes aan die oma gemaakt heeft.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

11 reacties

    1. Haha ja, met die foto’s is het zeker niet behelpen 🙂
      Ik was zeer tevreden met mijn oplossing, blij dat ik het shirt niet moest weggooien. Je zou het inderdaad creatief kunnen noemen ja 🙂

  1. Jij hebt twee rechter handen. Zowel wat betreft fotografie als kleding naaien. Geweldige foto’s van je kleinkinderen. En bijna allemaal in door jouw gemaakte kleding. Als dat geen compliment is…

Zeg het eens?