Vaste rubriek op zaterdag: week in beeld. Een greep uit de telefoonfoto’s die ik maakte van zaterdagochtend tot vrijdagavond. Soms eens een foto door Meneertje Mertens. De laatste tijd ook vaker foto’s met de Nikon. Maar vooral foto’s van mijn telefoon.

Ik heb echt weinig foto’s deze week. Echt.

De afgelopen tijd maakte ik wel regelmatig foto’s in de tuin, zoals deze van de hortensia. Had het geregend? Nee hoor, ik had de plantenspuit bij mij. Vorig jaar bloeide hij niet, dit jaar staan er toch wel een stuk of 8 bloemen op dus dat vind ik al een succes.

Ik maakte een sarong voor mezelf. Eigenlijk twee, in een stof met hetzelfde motief, maar in andere kleuren. Deze zijn meer “mijn kleurtjes”. Ooit eens gekregen van andere oma Nannydien, twee lappen stof van 5 meter denk ik, en voor een sarong is die uitermate geschikt. Eigenlijk bedoeld als tuin/zwembadwear, maar ik draag ‘m gewoon zo thuis, lekker comfortabel. En supergemakkelijk om te maken.

Yep, meer moet dat niet zijn.

In een keukenkast was een plank naar beneden gekomen (dat heb je als je daar te veel te zwaar gerief op zet), en na reparatie kreeg ik niet alles in de kast. Deze week kreeg ik het dan toch in mijn hoofd om de boel eens te reorganiseren. En nu heb ik zelfs nog plaats over!

Donderdag. Boomfotografie. Ongelukkige boom, triestige lucht.

Ben vrijdag dan nog maar eens terug geweest.

Dit zie je aan de andere kant van de straat, waar de boom staat.

Het was een prachtige ochtend. Eén dezer meer daarover.

Week 26 afgerond, 1 juli vandaag. De langste dag van het jaar alweer voorbij, we beginnen aan de tweede helft van 2023.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

17 reacties

  1. De sarong staat je goed. Kasten uitruimen en spullen gebruiken/opruimen geeft altijd nieuw mogelijkheden en energie. Vooral handig om te gaan doen wat op de doos die je man vast heeft.

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: