Vrijdagochtend ging ik een rondje fietsen, ik wilde namelijk mijn boom nog eens fotograferen in het ochtendlicht. Donderdag was het maar grijs, vrijdag was mooi. En ik wilde mijn knie eens uittesten, die doet nog altijd pijn van mijn val de week ervoor. Het fietsen ging OK, en achteraf had ik niet meer last dan anders. Goed dus.

Het was een magische ochtend met prachtige kleuren. Bij de boom niet zo, maar eens ik verder reed…

Op een paadje tussen de Bosstraat en de Wittemoer:

Maar het mooiste moest nog komen. Een eindje verder op de Wittemoer stonden 2 paarden in de weide. Dacht ik. Het waren er uiteindelijk zes. En het was prachtig. Ze waren zo lief om rond te lopen, het waren echt perfecte modellen.

Ik verwijderde deze keer wel elektriciteitsdraden van de foto’s (omdat je de pylonen niet ziet staan), maar de windmolens aan de einder (waar de Gentse haven is), liet ik staan. Ze maken deel uit van het landschap. Voor de rest leunen de kleuren goed aan bij de realiteit. Als je meer inzoomt, krijg je sowieso fellere en meer uitgesproken kleuren, omdat je minder van de lucht meehebt. Aan de einder zijn de kleuren altijd het mooist.

Hiervoor sta ik dus gráág vroeg op.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

24 reacties

Zeg het eens?

%d