Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend! De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik Little Lion Man van Mumford & Sons, waarop Goofball doordraaide met The Lion Sleeps Tonight van the Tokens.

Wat me deed denken aan de tekenfilm The Lion King. De soundtrack daarvan kan ik grotendeels meezingen (merci Janna om daar duust keer naar te kijken als kind), waarbij mijn overactieve hersenen meteen doorraceten naar de soundtrack van Shrek, de ik verrassend fantastisch vond. Met Eels, godverdju. En een paar leuke nummers door Smash Mouth, waaronder dit I’m a Believer. Een cover natuurlijk. Met een grappig, onnozel filmpje.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

4 reacties

Zeg het eens?