Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend! De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik The Lebanon van The Human League, waarop Goofball doordraaide met Soldiers of Love van Liliane Saint Pierre.

Daar had ik even niet van terug, ik wist echt niet waar ik het moest gaan zoeken om er een opvolger voor te vinden. Maar kijk. Voor alles is een oplossing. Pierre? Steen? Rock? Stone? Stone Temple Pilots. Plush. (ik ben echt wel een grunge girl hè).

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

3 reacties

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: