Vaste rubriek op zaterdag: week in beeld. Een greep uit de telefoonfoto’s die ik maakte van zaterdagochtend tot vrijdagavond. Soms eens een foto door Meneertje Mertens. De laatste tijd ook vaker foto’s met de Nikon. Maar vooral foto’s van mijn telefoon.

Zondag was het weer zo’n dag om zetel te hangen en koers te kijken.

Maandag maakte ik bij zonsopgang wat moody bloesemfoto’s.

Dinsdag gaf ik de planten water, haalde de plantenspuit boven, en daarna het fototoestel.

Op de verjaardag van Lili zullen we in Italië zitten, dus zorgde ik al voor een pakje en een kaartje, en op de bewuste dag zullen we wel eens Facetimen.

En ondertussen telt het aftelcijfer maar één getal meer. Hoera!

Woensdag ging ik foto’s maken van “mijn boom”.

De zonsopgang viel wat tegen, maar uiteindelijk viel er toch wat mooi licht op de boom.

Er was een mooie blauwe lucht.

De naaimachine werd nog eens afgestoft, stel je voor.

Op donderdag dacht ik nog even dat ik de verkeerde dag uitgekozen had voor de foto van mijn boom, maar al snel trokken er wolken vanuit het oosten binnen en was het eigenlijk nog minder dan de dag voordien. En het was nóg kouder. Wanneer komt de lente?

Ik maakte een T-shirt om mee te slapen.

Vrijdag was een dag die ik lang had genegeerd, maar waar ik nu wel keihard tegenop zag. De jaarlijkse dag van mammografie, echografie, bloedstalen nemen, en controle bij de gynaecologe.

In de wachtzaal van die laatste was het weer lang wachten. Veel te lang. Maar ik weet dat het geen zin heeft om op te stappen.

Achteraf kon ik tevreden naar huis, want alle onderzoeken bleken in orde, en ik kan weer een half jaar verder. En ook: onbezorgd op vakantie vertrekken.

Nog een laatste bik op één van de vele mooie plekken in Gent (Portus Ganda), waar geprofiteerd wordt van een beetje zon tijdens deze koude, grijze, regenachtige voorjaarsdagen.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

20 reacties

  1. Wat fijn en opluchting dat de uitslagen goed zijn, blijft toch altijd spanning met zich meebrengen.

    Mooi dat Shirt en leuk patroon met leuke kleuren.

    En jullie vakantie komt steeds dichterbij ☀️

Zeg het eens?