Gisteren was volgens de voorspellingen van het KMI de laatste heldere dag tot ergens mid volgende week, dus overtuigde ik mezelf om er nog eens op uit te trekken voor foto’s. Toegegeven, het kostte moeite en overtuigingskracht, want het was koud en mijn ribben doen nog steeds pijn. Kou en pijn, ik vind dat een ellendige combinatie.

Maar goed, ik verzamelde mijn fotospullen, mijn warme kleren en mijn moed, en reed met de fiets naar de Gastels (geen idee of die link gaat werken), een paadje tussen het kerkhof van Waarschoot en de Lieve (de Beirtjesbrug). Een heel mooi gravelpad door de weilanden en velden.

Ik ben niet 100% tevreden over mijn foto’s. De blasé fotograaf in mij zegt dat de zonsopgang maar “gewoontjes” was, de zonsopgangliefhebber in mij vindt dat ik dat echt niet mag zeggen. En de laatste wint. Dus, hieronder een paar foto’s.

Ik begin met een telefoonfoto, omdat die zo mooi het weidse vastlegde.

Met mijn fototoestel zoom ik een beetje in.

Ik fietste eerst nog even door tot aan de Lieve, die ergens bij de huizen op de foto ligt.

Daar komt het zonnetje.

In mijn hoofd zat nog een tiental foto-ideeën want vrieskou + gouden uur = een prachtige combinatie, but my ribs said no en ik fietste weer naar huis.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

24 reacties

  1. Wat een mooie locatie om de zon achter en tussen de bomen te zien opkomen.
    Ribben kunnen lang nazinderen he. Hier zijn de regenbogen bijna verdwenen, maar alles blijft pijnlijk.

    1. Het is een heel mooie locatie.
      Ja, die ribben, het duurt nog wel even voor ik ervan af zal zijn. Kan me voorstellen dat alles nog pijnlijk is bij jou, ik had ook een blauwe neusbrug en die doet ook nog steeds pijn. Maar we zijn op de goed weg hè Lieve 🙂

  2. Je hebt er jezelf een mooi cadeau mee gegeven, door tòch die stap…en dan de volgende stap te zetten. Het is een prachtig mooie reeks foto’s geworden.

  3. Dat je gegaan bent is top. Dat je op tijd gestopt bent is ’topper’. En als je kunt genieten van het resultaat zoals het die dag was is het ’topst’ 😉

Zeg het eens?