De foto’s die ik tijdens onze reis in juli in Frankrijk met de Nikon maakte, bewaarde ik voor thuis. Die foto’s zijn veel beter als ze zorgvuldig geselecteerd en bewerkt worden. En zo kan ik onze reis nog eens herbeleven ook. Ik laat ze beetje per beetje op jullie los, elke keer foto’s van 1 dag.

Klaar voor nog wat pure zomerbeelden?

Na 4 weken Frankrijk zijn we terug in België. Nog niet naar huis, we hebben nog wat tijd en brengen die door op camperplaats den Boerenhof in Stekene. Gewoon op een wei, achter de boederij. Rust en stilte.

En zon, mannekes, zon! En mooie wolken!

Opzij was een strook met zonnebloemen, dus ook: zonnebloemen!

Er was tijd voor fietstochtjes in de omgeving.

En voor foto’s van het strookje zonnebloemen op elk mogelijk moment van de dag.

Of van het maïsveld, dat kan ook.

Er volgden nog wat dagen met uitstappen, die zijn voor de volgende keer.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

17 reacties

    1. Hahaha 🙂 Ik probeer in de hitte van de zomer toch altijd die koude dagen in gedachten te houden.
      Maar wel: zot hoeveel deugd het kan doen gewoon naar foto’s te kijken van warme dagen en zomerbloemen.

    1. Zeg wel, hele dagen liep ik rond met mijn fototoestel, ook voor de wilde bloemetjes/onkruid, en voor de plantjes die er door de boer (boerin) geplant waren.

Zeg het eens?