Een fotoproject in 2023: elke maand een foto van een boom. Van dezelfde boom. Een boom in een akker in de Bosstraat, op de grens van Waarschoot met Sleidinge.

Het begint een beetje saai met één foto van één boom, maar volgens mij wordt dit project elke maand een beetje leuker.

JANUARI 2023

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

15 reacties

    1. Dit jaar gaat dat zeker niet lukken (we zijn een groot deel van de lente niet in het land), maar ik heb dit opgeschreven voor volgend jaar. Ik vind het een goed idee.

    1. Ondertussen zag ik je foto’s in de foto challenge community… ik vind dat dus echt fantastisch hè. Ik kan zo een reeks van tientallen foto’s maken van de lucht boven de garages waar we vroeger woonden. Sommigen vinden dat saai en idioot, ik vind het zalig.

Zeg het eens?