Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend! De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik Superstar van The Carpenters, waarop Goofball doordraaide met De Radio van Stef Bos.

Vond ik een erg moeilijke om een vervolg op te vinden. Radio ja, maar ik vond geen radio-nummer waar ik zin in had. Radio Radio van Elvis Costello, vind ik wel een zalig nummer maar ik had Elvis Costello al en ik wil niet altijd in herhaling vallen.

Ik herinnerde me dat er een dansnummer was van een Australische groep, maar ik vond het niet terug, en ik wist ook dat het heel obscuur was (we dropten het ooit in een muziekquiz en tot onze verbazing was er één persoon in de zaal die het wist, mijn schoonbroer was hem dan ook een pintje schuldig) (want die dacht dat niemand het ging weten en beloofde een pint als iemand het toch wist). En oooooooooh de aanhouder wint, ik heb het gevonden! The Avalanches met Radio!

Maar goed, mijn opvolger voor De Radio van Stef Bos? Een schoontje, uit de jaren 80. Eentje dat je niet vaak meer hoort. Gelukkig, want het nummer is tenminste niet kapot gedraaid. En ondanks het feit dat het lang geleden was dat ik het hoorde, kon ik het nog woord voor woord meezingen.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

9 reacties

    1. Idem dus. En gek hoe je na al die jaren die teksten nog foutloos kan meezingen.
      Tom Robinson, ook gekend van 2-4-6-8 Motorway, en Glad to be Gay (strijdlied) (beide ook heerlijk om mee te zingen).

Zeg het eens?