Het is alweer een tijd geleden dat ik hier de 2022 Photo Challenge onderbrak, met het idee na de zomer terug te komen. Dat lukte niet bepaald.

Niet dat ik het niet leuk vond, maar ik heb de energie niet om er tijd en moeite in te steken. Die challenges op mijn blog zijn altijd arbeidsintensief, omdat ik wil dat het in orde is.

Maar in de Facebook Community die ik oprichtte, vroeg iemand me vandaag wanneer de challenge zou terug komen. Want ze zou die uitdaging toch wel weer fijn vinden, zeker op deze blue Monday.

En toen besloot ik een mini challenge te doen. Niet mini in tijd (zoiets kan eindeloos doorgaan), maar in tijd en energie die ik erin moet steken. En tegelijkertijd ook een beetje een uitdaging voor mezelf om regelmatig eens buiten te komen.

Dus. In de Satur9’s Photo Challenge Community, een groep op Facebook, loopt vanaf nu een mini foto challenge. Een heel eenvoudige. Elke maandag lanceer ik een thema, waar je rond kan werken om een foto te maken of te zoeken.

Erg veel leden zijn er nog niet, wees welkom, het is een besloten groep waar alleen vriendelijkheid en goed humeur heerst, en waar we het bovenal gezellig houden. Iedereen is welkom, ook als je alleen foto’s wil kijken kan je lid worden. Het is een besloten groep, je lidmaatschap moet goedgekeurd worden.

Het eerste thema is “reflectie” (ja inderdaad, voor de goede herinneraar, sommige thema’s kome terug), en ik postte er 2 foto’s die ik vorige week maakte.

Dus wie zin heeft: kom maar af, je bent welkom.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

23 reacties

  1. Waarom dan geen minichallenge op je blog? Je bereikt er sowieso een groter publiek mee en kan er andere bloggers mee enthousiasmeren terwijl het evenmin arbeidsintensief moet zijn.
    Bovendien: de foto’s op Facebook worden in een triestige (lage) resolutie weergegeven om serverruimte te besparen. Dat doet serieus afbreuk, vind ik.

    1. Het is sowieso meer werk. Foto’s ergens ophalen, uploaden, delen… er kruipt veel meer werk in, en Facebook is voor mij 0 inspanning. Ik moet eerlijk zeggen Menck, ik kom nog steeds nauwelijks tot reageren op de reacties op mijn eigen blog, laat staan dat ik zo’n sociale gelegenheid op mijn blog geregeld zou kunnen krijgen.
      En ja, het steekt me wel hoor, want tegelijk vind ik het iets leuk om op mijn blog te delen. Maar het zuipt te veel energie die ik nu niet heb.

    1. Ik weet niet wat je tegenhoudt in Facebook (allez, ik begrijp wel dat er veel redenen kunnen zijn, haha, Facebook niet bepaald altijd leuk), maar je kan er wel zeker zijn dat het een groepje fijne mensen is dat daar samen zit, en dat je heel welkom bent 🙂

Zeg het eens?