Vaste rubriek op zaterdag: week in beeld. Een greep uit de telefoonfoto’s die ik maakte van zaterdagochtend tot vrijdagavond. Soms eens een foto door Meneertje Mertens. De laatste tijd ook vaker foto’s met de Nikon. Maar vooral foto’s van mijn telefoon.

Op kerstavond hielden we een rustig en bescheiden feestje met Jens en Lies.

Veel moest dat niet zijn, want Lies verhuisde dat weekend. Er werd dus weer rondgesjeesd met een beest van een camionette.

Daaaag!! (om eerlijk te zijn, ik was blij dat ik mocht thuisblijven, wegens te weinig zitplaatsen in de cabine).

Constatatie waar ik blij van word: mijn portefeuille (tasje, clutch, hoe je het ook wil noemen) en mijn sjaal zijn een perfect match.

Dinsdag kan ik eindelijk nog eens naar de Fotoschuur. Genieten van de meisjes en kleine Otto. Mevrouw de Fotoschuur en ik maakten samen foto’s, met mooie resultaten. De foto’s die we samen maakten zijn voor later. Maar deze hier, ach, wat ben ik toch blij met die foto’s.

Omringd door liefde.

Otto is alweer veel veranderd, hij kijkt gericht, herkent gezichten en stemmen, hij brabbelt al een beetje…

Eerst serieus…

… en dan lachen!

En heeft Otto opa zijn hart gestolen? Dat zou zomaar eens kunnen!

Woensdag was er een feestje bij de schoonfamilie.

Ik maakte nog wat foto’s van de bezoekertjes in onze tuin. Door de wind viel dat bepaald niet mee. Die mezen zijn al zo kwik, nu hing er gewoon niks stil.

Het roodborstje is ook present.

Ondertussen vliegen er hier al drie koppeltjes mezen rond. Soms tollen ze bekvechtend door de lucht, de brutaaltjes. (wel schichtige brutaaltjes). Het zijn ook “fretzakskes”, gelijk we hier zouden zeggen.

Afgewerkt product van de week: een zwart kleedje. Blij mee.

En zo zit de laatste week van 2022 er op, en kunnen we morgen 2023 aanvatten.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

15 reacties

  1. Een heel mooi stijlvol kleedje.
    Dat kleine ventje steelt zomaar de dagelijkse show bij groot en klein. Heerlijk, schattig, zacht en lief. Ik smelt.
    Voor jullie allen een fijn oud jaar en een fijner nieuw jaar. Celebrate the little things.

  2. Haha, ik zou ook liever thuisgebleven zijn dan mee te gaan verhuizen.
    Wat een mooie foto’s van de kleinkinderen.
    Hier staat de camera ook op het statief, maar de voederbakjes wiebelen zo hard dat er nauwelijks een vogel te zien is.

Zeg het eens?