De foto’s die ik tijdens onze reis in juli in Frankrijk met de Nikon maakte, bewaarde ik voor thuis. Die foto’s zijn veel beter als ze zorgvuldig geselecteerd en bewerkt worden. En zo kan ik onze reis nog eens herbeleven ook. Ik laat ze beetje per beetje op jullie los, elke keer foto’s van 1 dag.

We zitten diep in de Pyreneeën, en kijken of we ergens op een berg kunnen staan om naar de Tourrit van vandaag te kijken. Dat valt een beetje tegen, maar uiteindelijk zijn we toch wel content. We rijden de Col d’Aspin op, waar het aantal plekken waar je kan staan heel beperkt blijkt. En de weinige plekken die er zijn, zijn natuurlijk al bezet.

We rijden de berg af, twijfelen hier en daar, maar staan al vrij snel beneden. Waar in een dorp een heel groot grasplein is, met héél veel campers. Gaan we daarbij staan? Uiteindelijk doen we dat, want het leuke is dat we het hele circus in volle vaart naar beneden gaan zien sjezen, er zijn namelijk geen bomen op deze kant van de berg.

En er is altijd wel wat te zien.

Mooie gebouwen.

De bergen hullen zich in de wolken, het is de eerste dag dat we slecht weer hebben.

Een beeld waar ik enorm van hou, de bergen die steeds meer in nevelen verdwijnen, laagje na laagje.

De voertuigen in de verte geven aan hoe groots en overweldigend dit landschap is.

Hier regeert oude glorie.

’s Avonds rijden we naar een camperplaats in Tournay, ik vind het er niet erg mooi. Kan ook aan het bewolkte weer liggen. Beetje intrigerend wel, wat daar allemaal op een kluitje staat op deze godvergeten, verlaten plek.

Gelukkig zijn er nog de stereotypische balen hooi.

En bloemen, altijd en overal bloemen.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

7 reacties

Zeg het eens?