Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend! De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik Synrise van Goose, waarop Gooseball doordraaide met Barbra Streisand van Duck Sauce.

Onnozel, geestig nummertje. Goed gevonden ook, ganzen en eenden. En blijkbaar delen ze ook de snelheid en natuurlijk ook de woo-oo-oo. Haar zoektocht was ook weer geestig om lezen.

Mijn eerste gedacht was Baby’s Got Sauce van G Love and Special Sauce. Want ik wilde verder op die saus. Ik legde mijn verschillende opties eens voor aan Meneertje Mertens, en hij bleek dit niet eens te kennen. Serieus? Allez dan, dan doe ik het niet.

Ik had ook Ian Brown met The Gravy Train, wijs nummer maar zou ik wel? Of China Crisis met Wishful Thinking (link: peking duck met sinaasappelsaus) maar dat vindt Meneertje Mertens blijkbaar een kaknummer. Goed dan. Armand van Helden dan met You Don’t Know Me? (link: DJ’s die samenspeelden of zoiets, precies weet ik het niet meer) maar dat nummer had hij al te vaak gehoord.

Dan bleef ik maar bij één van mijn eerste keuzes: het genie Beck, met Nicotine & Gravy. Heerlijk nummer, geestig, met een Zappa-eske inslag. I think we’re going crazy, her left eye is lazy, she looks so Israeli, nicotine and gravy… zalig. Met een kleurrijk filmpje erbij.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

1 reactie

Zeg het eens?