Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend! De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik Hollow Talk van The Choir of Young Believers, waarop Goofball doordraaide met At Sea van Ozark Henry.

De symfonische versie, een zeer waardige opvolger, vind ik. Ik heb een zwak voor Ozark Henry en zijn prachtige stem, sedert ik Rescue op de radio hoorde. Kill & lock me, kill & lock me in a jar…

De link hou ik simpel. Kortrijk. Ozark Henry is van Kortrijk, en Goose is van Kortrijk. En eigenlijk is er nog zo’n persoonlijke parallel, ik was compleet verkocht toen ik dit op de radio hoorde. Heb je dat ook, zo van die flitsen van nummers waarbij je jezelf op een bepaalde plaats in de tijd terug ziet? Bij Synrise zie ik mezelf in de auto, aan het Heirnisplein.

Wellicht zal dit niet op evenveel enthousiasme onthaald worden als Hollow Talk, maar dat moet dan maar hè?

Gooseball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

5 reacties

Zeg het eens?