Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend! De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik Reach Out (I’ll Be There) van David Johansen, waarop Goofball doordraaide met I’ll Be There for You van The Rembrandts.

Vind ik weer een geestige keuze, zo’n liedje dat je nooit beu gehoord raakt. En thema van de serie Friends.

Nu had ik heel kort daarvoor op Studio Brussel Hollow Talk gehoord, een favoriet nummer van wijlen Christophe Lambrecht, en dat is een kippenvelverwekkend mooi nummer. En Hollow Talk is de themasong van de prachtige Scandinavische serie The Bridge. Elke keer dat je het hoort, is het even mooi. En ik ben blij dat ik het hier eens kan brengen.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

5 reacties

Zeg het eens?