We gaan nog een tweede keer terug naar Hoenderloo en omgeving, waar we begin september een weekend doorbrachten. Na de foto’s op de Hoog Buurlose heide (nog even terugkomen op de foto’s van de poes van vorige week: ik was er met de koersfiets, dus had geen mogelijkheid het beestje mee te nemen naar de bewoonde wereld. Sowieso zullen er daar later op de dag wel veel mensen passeren, misschien deed iemand anders dat wel) fietste ik door naar Radio Kootwijk. Gebouw A is heel fotogeniek. Al helemaal in het gouden ochtendlicht.

Ook de ligging van het gebouw is fantastisch, middenin de heide. Door de poortjes naast het gebouw kijk je uit op die heide.

Klein detailletje voor het gebouw.

De omgeving is prachtig.

Later in de voormiddag gingen we nog eens naar het mooie Heldringkerkje van Hoenderloo.

Er was net een dienst afgelopen, dus we konden even binnen piepen. Het interieur was niet bijzonder, maar aan de buitenkant is het kerkje erg mooi.

Daarna reden we naar de H. Geestkapel in Assel, waar het binnenin erg mooi zou zijn, maar de kapel zat potdicht.

Er is een heel grote natuurbegraafplaats, waar we ook eens rondkeken.

Om te eindigen, nog een paar portretten. Van mijn ma…

… van Herman…

… en van Meneertje Mertens, die het zoals altijd niet kan laten om toten te trekken als hij een camera op zich gericht ziet.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

9 reacties

  1. Radio Kootwijk is indrukwekkend hé. Wij waren er kort voor corona ook. In de herfstvakantie gaan we ook terug naar de Veluwe. Waar kan een mens mooier zitten in de herfst? Je doet er mij hier al zin in krijgen!
    Mooie portretten van je ma, Herman en echtgenoot.

  2. Ik genoot van je opmerkzame foto’s stuk voor stuk. Die gieters, je man, bloem, Kootwijk. Ik wilde eerst schrijven over dat ik daar ook al was maar wat doet het ertoe. Bedankt voor je mooie foto’s.

Zeg het eens?