Vaste rubriek op zaterdag: week in beeld. Een greep uit de telefoonfoto’s die ik maakte van zaterdagochtend tot vrijdagavond. Soms eens een foto door Meneertje Mertens. De laatste tijd ook vaker foto’s met de Nikon. Maar vooral foto’s van mijn telefoon.

Zaterdag was er een familiedag. Ik maakte welgeteld één foto. Vader en zoon.

Er was een huifkar getrokken door een tractor, en de kinderen mochten ook eens met de tractor rijden.

Maandag was er regen, en zon, en een regenboog. Een mooie volle.

Woensdag raapte ik mijn moed samen en ging een eindje fietsen. Ik geniet hier altijd van de verre uitzichten.

Toch nog een beetje zomers.

Nog eens eens foto van het kapelletje niet ver van hier.

Half afgewerkt product van de week.

Donderdag raapte ik nog een restje moed samen, en vertrok een half uurtje voor zonsopgang voor een fietstochtje. Mijn dag was goed gekozen, het was mooi. Ik vond een mooi gravelbaantje waar het rustig en prachtig is.

Een eindje verder was een klein bosje, waar de zon mooi door scheen. Wacht maar op mijn foto’s met de Nikon, er komt nog moois aan! (zei ze zelf, lekker onbescheiden, maar het is wat het is)

En ik zag een eekhoorntje!

We hebben ondertussen een vogelbadje en voederhuisje in de tuin, en die zijn gevonden door de mezen. (en de duiven, maar die moeten zich al in het voederhuisje wringen, ze moeten zich tevreden stellen met wat de meesjes op de grond zwieren).

Ik heb nog behoorlijk wat te leren wat het fotograferen van die kwikjes betreft. Maar het is wel leuk. Hoewel ik bij het bekijken van mijn foto’s van de zonsopgang (de Nikon-foto’s, niet bovenstaande telefoonfoto’s) toch weer heel hard besef wat ik het allerliefste doe. Maar van al mijn zijstapjes (bloemen, vogeltjes, enzovoort) leer ik wel heel veel.

De passiebloemen van de buren.

Afgewerkt product van de week. Nog bij de knoopjeskeuze, een foto van het afgewerkte product maakte ik (nog?) niet.

Misschien is die voor volgende week. Of voor over een maand of zo, met een vers baby’tje erin.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

11 reacties

  1. Ik signaleerde ook al de eerste koolmeesjes in de tuin! Zij kwamen zaadjes pikken uit de verrassend te voorschijn gekomen zonnebloem, wellicht afkomstig van een zaadje uit het voederhuisje vorig jaar.
    Ik ga nog effe op vakantie, maar als ik terug ben, start ik ook opnieuw met voederen! Ik kijk er al naar uit!

Zeg het eens?