De foto’s die ik tijdens onze reis in juli in Frankrijk met de Nikon maakte, bewaarde ik voor thuis. Die foto’s zijn veel beter als ze zorgvuldig geselecteerd en bewerkt worden. En zo kan ik onze reis nog eens herbeleven ook. Ik laat ze beetje per beetje op jullie los, elke keer foto’s van 1 dag.

Dag 1: Bellem

We overnachtten op de camperplaats aan de Vaart, aan het kanaal Gent-Brugge.

Meneertje Mertens kruipt terug in bed, doet na een tijdje het gordijn open en roept (allez, niet te luid, ik heb hoofdpijn) dat het supermooi is. Ik spring uit bed (zachtjes, ik heb hoofdpijn), doe mijn lenzen in, schiet in mijn kleren en ga naar buiten met mijn fototoestel. Ik blijf drie kwartier tot een uur buiten om foto’s te maken.

Deze zonsopgang was alvast een goede inzet van de vakantie.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

6 reacties

Zeg het eens?