Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend! De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik My Favourite Game van The Cardigans, waarop Goofball doordraaide met Hey There Delilah van de Plain White T’s.

Dat was blijkbaar een late inval nadat ze zocht op nummers met kleren in de titel, en daarna op games.

Ik twijfelde hoe verder te gaan, zou ik iets kunnen doen met Samson en Delilah? Maar nee, laat het uit, geen Emly Starr voor mij. En over de hond Samson zwijgen we al helemaal. Middle of the Road had misschien ook nog iets geweest (shit jong, de jaren 70 waren toch echt wel gruwelijk lelijk).

Maar nee. De zoektocht ging verder, ik las de tekst van Hey There Delilah er eens op na, en het lichtje ging branden. Cake! The Distance! Om één of andere reden blijven sommige nummers van Cake na al die jaren nog steeds in mijn hersens hangen. En al vind je het misschien geen leuk liedje (ik wel hoor), het filmpje is echt wel de max.

(en het grappige is dat toen ik nadacht over mijn blogbericht, ik er ineens aan dacht dat Cake ook een nummer heeft met kleren in de titel: Short Skirt/Long Jacket. Waar ook al een wijs filmpje bij hoort).

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

5 reacties

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: