Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend! De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik de Soulwax Remix van Six Days van DJ Shadow, waarop Goofball doordraaide met 7 Seconds van Youssou N’Dour featuring Neneh Cherry.

Wat ik een prachtig nummer vind. Altijd al een zwak gehad voor Neneh Cherry, die ik voor het eerst hoorde op de LP Infected van The The. Neneh Cherry is de stiefdochter van Don Cherry, maar is ook Zweeds, en op dat been hink ik verder. Met The Cardigans, een Zweuds popgroepje dat een aantal hitjes had, en waarvan Nina Persson ook solo een aantal dingen deed die ik graag hoor (zoals haar medewerking op het album It’s a Wonderful Life van Sparklehorse).

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

4 reacties

Zeg het eens?