Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend! De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik Rio van Netsky, waarop Goofball doordraaide met Disco Samba van Two Man Sound.

Ze koos dit nummer voor de ambiance, de zomerse dansmuziek, het gevoel. Ik besloot hetzelfde te doen, maar met een volledig ander nummer. Recenter, Americana maar zo dansbaar, onderkoeld maar toch loeiheet.

Een nummer dat Janna en Milan ook goed kennen, want ik heb het grijsgedraaid. Roept wellicht herinneringen bij hen op. Ik vind het nog steeds een heerlijk (dans)nummer.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

4 reacties

Zeg het eens?