Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend! 
De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Goofball attendeerde me gisteren op het feit dat we onzen tweeden jubilee mogen vieren. Proficiat aan ons! En dat het een schoon derde jaar moge worden!

Vorige week had ik Heroes van David Bowie, waarop Goofball doordraaide met Santé van Stromae.

Een Belgisch dansmuziekske wilde ik opvolgen met een Belgisch dansmuziekske. Ik had iets van Goose kunnen kiezen (mmm, Goose), of iets van Arsenal (mmmm, Arsenal). Maar ik hou het bij Netsky. Eén nummer van hem vind ik fantastisch, en dat is Rio. Speciaal gemaakt voor de Olympische Spelen. Lekker dansmuziekske zoals ik dat graag heb: met een onderkoelde zanglijn. Een drum & bass beat mag er ook altijd bij.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: