Vaste rubriek op zaterdag: week in beeld. Een greep uit de telefoonfoto’s die ik maakte van zaterdagochtend tot vrijdagavond. Soms eens een foto door Meneertje Mertens. De laatste tijd ook vaker foto’s met de Nikon. Maar vooral foto’s van mijn telefoon.

Zondag was het schitterend weer, en ik ging een eindje fietsen. Fotografen vinden een egaal blauwe lucht maar niks, maar ik hou van foto’s met al dat blauw en groen, en ook van foto’s waar eigenlijk niet veel op te zien valt.

Zondagnamiddag moest er voor de TV gezeten worden natuurlijk, een hoogdag voor koersliefhebbers.

Meneertje Mertens veegt het gras. Nee serieus. Aan onze achterdeur is een stuk van de tuin bedekt met nepgras. Niet echt mooi, maar voorlopig laten we het zo. Dat nepgras moest eens geveegd worden, het lag vol vuiligheid. Een foto van toen Meneertje Mertens het nepgras stofzuigde, heb ik niet. Jammer hè.

Dinsdag had ik mijn halfjaarlijkse controles in het ziekenhuis. Een tripje naar Gent dus. Waarover morgen meer. Nog altijd mooi weer, dus maakte ik af en toe eens een foto. Portus Ganda.

In het terugkeren had ik plenty of time in het station, dus liep ik eens tot het eind van het perron.

En ja vrijdag, vrijdag was het trouwdag van Milan en Sara hè. Ik maakte zelf ontzettend weinig foto’s, maar anderen maakten er wel, en er komt zeker nog iets aan over die huwelijksdag.

Ik maakte een heel eenvoudige foto voor het thema “liefde” van de foto challenge.

En omdat Sara deze al deelde op Facebook en Instagram, kan ik ‘m hier ook wel delen. Een foto een paar weken eerder gemaakt in de Gentbrugse Meersen door de Fotoschuur. Gisteren zagen die twee cuties er even gelukkig uit!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

14 reacties

  1. Ik hou in principe net zoveel van strakblauwe luchten als van kunstgras. Helemaal niet dus!
    Maar die strakblauwe lucht en al dat licht komt me deze week toevallig wel goed uit voor het fotograferen van de ijsvogels. Elk nadeel heb dus toch weer zo zijn voordeel, zou JC gezegd hebben.

    1. Hahaha 🙂 Ik hou ook niet van nepgras, maar hier gaan we het voorlopig toch laten liggen, minstens tot na onze vakantie.
      Strak blauwe luchten daarentegen… daar hou ik wel van!

Zeg het eens?