Ik zag deze bij Nina en wat later deed Samaja hem ook. Ik wilde meteen ook, want ik voel me vaak toch nog een kind in het lichaam van een volwassene.

Toen we naar hier verhuisden, had ik het gevoel dat we voor het eerst een “grotemensenhuis” hadden. Met een tuin en een oprit en een garage en een tuinhuis. Uiteraard klopt dat niet, maar het geeft toch wel een beetje mijn gevoel weer over volwassen zijn.

Wat is het meest onvolwassen eten dat je de afgelopen week gegeten hebt?
Pita. Wat we wel vaker bestellen. Ja, hier in Waarschoot kan je ook aan huis laten leveren. Door Pita Waarschoot. De rest zit in Eeklo, en dat vinden we te ver.

Hoe vaak ga je voor 22u naar bed?
Bijna alle dagen. Op een uitzondering of 5 per jaar na. Ben ik nu heel volwassen? Neen, da’s gewoon overlevingsdrang. Meneertje Mertens staat heel vroeg op om om 5u te beginnen werken, ik volg dat ritme grotendeels mee. Dan ga je voor 22u slapen ja. En ik gedij best wel goed in de vroege ochtend. Heerlijk, die stille uurtjes. Al helemaal in de zomer, als ik er dan ook op uit kan trekken.

Wat is het laatste kinderprogramma dat je hebt gekeken?
Goh euhm ik kijk weinig TV (zoals in: ’s avonds op de bank zitten zappen, zie vorig punt), en als ik al TV kijk, dan zijn het geen kinderprogramma’s. Onlangs keek ik wel mee bij Janna toen de meisjes op de bank TV lagen te kijken, geen idee wat het was maar het was heerlijk fout. Heel erg gelachen. Oh my god, het is blijkbaar iets van Kinderen voor Kinderen van lang geleden.

Wat is het laatste dat je bent vergeten?
Ja hallo. Het laatste dat ik vergeten ben, is wellicht het licht uitdoen in de berging. Ik doe dat namelijk 5 keer per dag of zo. Vreselijk. Ik was altijd de zeur over “doet uw lichten uit!!”, en nu slaag ik er niet in om het licht in die berging uit de doen. Omdat de schakelaar aan de buitenkant zit. En ik dat niet gewoon ben. Er zit wel een verklikkerlichtje op de schakelaar, maar overdag zie je dat nauwelijks. Echt waar, ik kan er nu wel mee lachen, maar het is Echt. Erg.

Ben je wel eens in je pyjama naar buiten geweest?
Yep. Allez, in pyjamabroek. Ik draag zelfgemaakte yoga pants als pyjamabroek, zwarte yoga pants, met een zelfgemaakt T-shirt. Heerlijk comfortabel. Is yoga toch nog ergens goed voor. In ieder geval, ik draag die broeken vooral om rond te lopen in huis, om te slapen doe ik ze uit (te warm, trekt teveel tegen ook als je ligt te slapen) (of wakker ligt, dat vooral). Dus, dat zijn behoorlijk “deftige” broeken, en als ik er ’s morgens in alle vroegte op uit trek om foto’s te maken, dan ga ik soms wel in mijn pyjamabroek. Niemand die dat opmerkt. Niemand. Durf ik mijn kop op te verwedden.

Wat is je meest ranzige gewoonte?
Ik laat mijn (gebruikte) zakdoeken in mijn zetel liggen.

Hoeveel enkele sokken heb je in je kast/la liggen?
Goh. Ik ben begonnen met altijd zwarte sokken te dragen. Om dat euvel te vermijden. Maar blijkbaar heb je zwarte sokken en zwarte sokken, en passen ze toch niet allemaal goed bij elkaar. Erg. Ik had er nu wel wat liggen, eenzame sokken, maar mijn sokken waren behoorlijk versleten, en ik heb er nieuwe besteld. Op het oude adres. Kieken.

Welke lelijke emoji gebruik jij wel eens?
Ik gebruik eigenlijk weinig soorten emoji, omdat ik nog van “den ouwen stempel” ben, en mijn emoji (smileys dus) zelf typ. Dubbelpunt streepje haakje dicht, weet je wel? Dus ben ik vrij beperkt in mijn repertoire. Af en toe ga ik wel eens een smiley zoeken, die smiley die met zijn ogen rolt vind ik wel leuk. Maar het ging over lelijke smileys. Kweenie? Die stomme duim?

Wat is je meest nederige eigenschap?
Boy, wat een moeilijke vraag zeg. Dankbaarheid, denk ik.

Wanneer is voor het laatst eten dat je kookte mislukt?
Ik kook niet vaak iets dat mislukt. Het is eerder luie-wijven-eten dat ik uitprobeer, en dat echt niet lekker blijkt te zijn. Zoals de nasi uit de diepvriezer bij de Colruyt. Don’t do it folks, don’t do it. Echt niet lekker.

Welke tik komt bij je naar boven als je je ongemakkelijk voelt?
Dat ik ga staan wiebelen, denk ik. Hoewel ik dat ook doe als ik me gemakkelijk voel.

Wat was de laatste rekening die je ‘verstopte’?
Oei, rekeningen verstoppen? Doe ik niet. Ik koop niet echt dingen in den duik.

Verstop jij wel rekeningen voor je partner? En wat is jouw ranzigste gewoonte? (wat ik trouwens een kakvraag vind)

(dag 20 van 40 dagen bloggen) (halfway through baby!)

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

27 reacties

 1. Hahaha bijna alles is zo herkenbaar :p. Die nasi is echt verschrikkelijk, ook die uit de frigo. Ook het licht in de berging is wel herkenbaar! Om die reden hebben we ook een verklikkerlichtje gezet op toilet. Ik wou eerst zo’n automatische lamp die vanzelf aan- en uitgaat, maar het verklikkerlichtje doet z’n werk. (en anders denk ik: maar we hebben toch zonnepanelen, tis geen ramp). :p

  1. Het gebeurt niet vaak dat ik mijn bord niet leeg eet, maar die keer van de nasi was het echt wel zo. Niet. Te. Vreten.
   We hebben ook een verklikkerlichtje, maar het is zo’n fijn blauwke en overdag zie je dat nauwelijks. En ik heb geen zonnepanelen-excuus 😀

  1. Ik vergeet ook altijd waar ik mijn telefoon leg (soms tot mijn ergernis). En ik heb heel hard moeten zoeken de laatste maanden naar bepaalde dingen die ik “op een plaats legde waar ik het niet ging vergeten”. Jazeker. Pfhuh! 😀

    1. Ja, vooral als je eens opruimt voor de foto’s voor de verkoop, weer veel van de weggestoken dingen moet uithalen, en dan weer eens alles moet opruimen voor de bezoekdag. Verschrikkelijk. Ik heb me te pletter gezocht naar vanalles.

  1. Ik zag het! Superleuk 🙂 Ik loop chronisch (en amechtig) achter de feiten aan deze week, maar het komt allemaal goed 🙂

 2. En toch hebben de meeste vragen helemaal niet zoveel te maken met al dan niet volwassen zijn. Ik heb jouw ranzige gewoonte maar nooit rekeningen verstopt, dat had ook weinig zin want ik deed de administratie.;-)

 3. Ha ja, ik heb zo’n licht dat ik altijd vergeet, terwijl ik daar doorgaans nogal gierig op ben. Ik vond dat een moeilijke vraag, mij proberen te herinneren wat ik vergeten ben…

  1. Hihi 🙂
   (ik word hier vaak genoeg gewezen op mijn vergetelheid, ik kan het niet vergeten, behalve als ik de deur van de berging achter me dicht doe)

 4. Leuk stokje inderdaad, ik zag m en pakte m ook op

  maar ehhh dat lichtje vergeten uit te doen, is heel simpel op te lossen…. er bestaan van die knopjes die je in de deurpost installeert… die zorgen ervoor dat het licht aangaat zodra de deur opengaat… en dus ook weer uit zodra de deur dichtgaat..

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: