Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend! 
De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik Forty Six & 2 van Tool, waarop Goofball doordraaide met If I Had a Hammer van Trini Lopez.

Voor de hand liggende link, dus daar moesten niet veel woorden aan vuilgemaakt worden. Ik zat meteen met Monkey Wrench in mijn hoofd, van Foo Fighters. Muziek zoals ik ze graag heb: lawaaierig maar melodieus. En met een vree wijs filmke!

Goofball, ’t is weer aan u!

(dag 7 van 40 dagen bloggen)

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

22 reacties

    1. Hahaha ja 🙂 Het was toen ook nog wel echt een snotneus hè. (die is verdorie jonger dan ik, ook al is het maar 3 maanden 😉 )

    1. Ik hou wel van wat muzikaal lawaai op zijn tijd. Hoewel het niet té moet zijn, dan pas ik ook. En dit valt, vergeleken met ander lawaai, best nog wel mee 🙂 Volgende week geen lawaai, beloofd! (maar of je het goed gaat vinden, dat weet ik dan weer ook nog niet! 🙂 )

  1. Yep, een stevig muziekske mag er regelmatig eens bij, wat mij betreft.
   Ik was vanaf het eerste album van Foo Fighters meteen verkocht. Niet dat ik een fanatiek liefhebber ben, maar meestal bevallen hun nummers me, en ik vind Grohl een sympathieke kerel met het hart op de juiste plaats.

   1. Ik heb ook graag op tijd een stevig nummer, het wordt mij rap beu als het te zeemzoet is. Mijn echtgenoot luistert vooral naar klassieke muziek. Dat heb ik leren waarderen, maar voor mij mag het wel iets wilder. Haha.

    1. Hahaha 🙂 Ik heb thuis ook veel klassieke muziek meegekregen, en er zijn dingen die ik heel erg mooi vind, maar mijn hart ligt ook wel bij de rock. Mag best wel stevig zijn ja 🙂

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: