De wekelijkse foto-uitdaging van Melody. Thema deze week: bol – hol.

Ik vond het moeilijk, een geschikte foto vinden. Maar het is dan ook een uitdaging. Ik zat een beetje met het Patershol in mijn hoofd, maar kon daar geen bol aan rijmen. Tot ik bij het scrollen door mijn foto’s de lamp tegenkwam die een collega jaren geleden voor me maakte. Ik vind ‘m nog steeds prachtig. Hij is bol, maar ook hol. Want het is een uitgeholde… ik weet niet meer wat. Geen pompoen, meen ik me te herinneren. Maar toch iets dergelijks. Ik maakte er maandag een nieuwe foto van.

(dag 8 van 40 dagen bloggen)

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

16 reacties

  1. wat het voor materiaal is weet ik natuurlijk ook niet maar wat ik wel weet is dart ie mooi is en dat ie perfect in het thema past…

    Dank u wel weer !!

Zeg het eens?