Zo. Ik las bij Perfect Imperfect dat zij wel zin had om nog eens van 40 dagen bloggen te doen. Ik moet dat maar één keer lezen natuurlijk, en ik doe mee. Euhm, bwa, ik heb er toch éven over nagedacht. Toen had ik wat inspiratie (die heb ik blijkbaar vaak) en uiteindelijk blijkt de woensdag de enige dag die ik zal moeten vullen met inspiratie van het moment. Maar dat lukt wel. Dus, 40 dagen bloggen. Vanaf vandaag. Van aswoensdag tot Pasen dus. Of een paar dagen ervoor, sla me dood, ik weet het niet precies. Lukt het niet, dan is dat ook niet erg. We zien wel waar we uitkomen.

De inspiratie voor vandaag haal ik bij Melody met de wekelijkse foto-uitdaging, tegenstelling. Deze week is het thema blij – bedroefd.

Ik tikte in mijn Google Foto’s een zoekopdracht in als blij of verdrietig of zo, ik weet het niet meer. En dit was het enige resultaat. Het had niet beter kunnen zijn.

(dag 1 van 40 dagen bloggen)

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

36 reacties

 1. Helaas heb ik momenteel geen tijd om mee te doen met de challenge. Hoogzwangere dochter in het zienehuis en bedrijf van zoon wat verhuisd eind vd maand en onze hulp kan gebruiken. Extra oppassen op kleinkinderen en tussendoor zelf werken…

  1. Voor mij voelt het niet aan als mezelf iets opleggen, ik doe het gewoon graag 🙂 Ik ben over het algemeen ook nogal van niets moet, alles mag.

 2. Wat een prachtige quote! Oh, ik ga ook nog even nadenken, zou wel eens mee willen doen maar tijd enzo. Haha. Wat zijn de regels ook alweer? 3 snipperdagen? Misschien doe ik wel een poging (waarschijnlijk volgens mijn eigen regels dan :p)

  1. Ha, dat zou leuk zijn, moest je ook meedoen 🙂
   Volgens de regels kan je de zondag overslaan. Dus er zitten wel wat snipperdagen tussen 🙂 (die ik dan wel weer volblog, haha)

   1. Ik heb me dus de dag zelf nog bedacht, haha. Genoeg op m’n to do lijstje helaas. 🙂 Ik moet een beetje kiezen.

  1. De laatste jaren blog ik erg regelmatig, eerder zijn er bij mij wel wat pauzes geweest. Maar uiteindelijk kriebelt het toch altijd opnieuw 🙂

 3. 😉 heel goed , altijd welkom… 40 dagen of 40 weken mij maakt het niks uit zolang je het maar doet omdat je het wilt en niet omdat je denkt dat het moet 😉

  1. Tuurlijk. Ik blog zo graag, en alle dagen bloggen vind ik eigenlijk gewoon fijn. Dus lekker dat ik een excuus heb om het weer eens een tijdje te doen 🙂

 4. Voor mij worden het 20 blogs in 40 dagen, óf 40 blogs in 80 dagen, oftewel, mijn gewone schema van om de dag . 😉
  De spreuk probeer ik wel in praktijk te brengen maar dat lukt me toch lang niet altijd

 5. Het is de eerste keer dat ik de 40 dagen bloggen zie passeren en dat ik niet als een kieken zonder kop op de kar spring. Ik wil het mezelf niet meer aandoen om te moeten schrijven. Al hoop ik de komende dagen wel iets online te krijgen. Ik vertrek morgen naar Marseille voor een paar dagen en denk dat ik dat daar wel een blogbericht over zal volgen.

  1. Ja, er zijn denk ik 4 skipdagen. Op zondag moet je niet bloggen 🙂 (of op gelijk welke andere dag). Ik heb ondertussen ook 3 dagen overgeslagen.

Zeg het eens?