Ik kopieer hier het bericht dat Meneertje Mertens op Facebook plaatste, om jullie warm te maken voor de 1000 kilometer voor Kom op tegen Kanker. Je hoeft niet zelf te fietsen, maar een bijdrage om het derde team van Team C*tien aan de start te krijgen, wordt uitermate en ten zeerste geapprecieerd. Ook dat derde team gaat dan 1000 kilometer fietsen op 4 dagen tijd, en dit alles ten voordele van het broodnodige kankeronderzoek.

Beste familie en vrienden, (nvdr: en bloggers, en kennissen)

Nadat corona 2 jaar lang het fietsen voor het goede doel verhinderde, kan team C*Tien dit jaar eindelijk opnieuw deelnemen aan de 1000km voor Kom op tegen Kanker. Momenteel kunnen we met 2 teams starten, maar komen we nog een klein beetje centen te kort om ons 3e team te kunnen laten starten.
Om de gebruikelijke spaghettiavond of een andere grote activiteit nu nog georganiseerd te krijgen, is er geen tijd meer. Daarom zijn we nu voor het overgrote deel afhankelijk van de gulle giften van onze supporters.
Wil je het onderzoek naar kanker én ons team steunen? Dan kan dat via een gift.
Wist je dat een gift vanaf 40 euro fiscaal aftrekbaar is? Uiteraard zijn kleinere giften ook zeer welkom want alle beetjes helpen.
Je kan ons team maar vooral het kankeronderzoek steunen door een gift over te maken via onderstaande website en door gebruik te maken van de knop “Steun dit team” zoals te zien op de bijgevoegde afbeelding. (Zo wordt je gift gekoppeld aan ons team en kan je ook zeker zijn van het fiscale attest voor alle giften boven 40 euro).
https://www.de1000km.be/team/team-ctien

De giften gaan integraal naar Kom op tegen Kanker, je bijdrage wordt dus gegarandeerd goed besteed én wij kunnen tijdens het Hemelvaartweekend starten met 3 enthousiaste teams.

Alvast een dikke merci en steeds welkom om ons tijdens het 1000km-weekend aan te moedigen.

Ps: Kom op tegen Kanker zoekt nog vrijwilligers om de 1000Km mee in goede banen te helpen leiden. Wie geïnteresseerd zou zijn, kan alle info vinden op https://www.de1000km.be/

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

10 reacties

    1. Zeker weten! Zorgt voor een pak geld voor kankeronderzoek, het bedrag dat bijeen gezameld moeten worden om een ploeg te vormen, is niet min!

  1. Ik wens ze heel veel succes, maar snap nooit zo goed waarom er eerst sponsor gelden op tafel moeten komen voor activiteiten. Stort toch gewoon rechtstreeks naar het goede doel en wie wil fietsen gaat gewoon lekker gezamenlijk fietsen op eigen kosten.

    1. Het sociale element speelt hier ook een heel grote rol. Samen fietsen, met wat extraatjes erbij (de aankomsten zijn altijd weer speciaal, kippevel, tranen…). Veel mensen zijn iemand verloren aan kanker (mijn neef en nicht doen mee voor hun mama), er zijn mensen die hersteld zijn van kanker, het heeft een warme emotionele impact. Daarvoor is zo’n evenement echt wel heel goed, het werkt een beetje helend.
      Niet dat ik zelf ooit ga meefietsen hoor, ik fiets niet graag in groep, 125km heb ik nog nooit gefietst, en de onvoorspelbare weersomstandigheden jagen me schrik aan (zowel slecht weer als hitte).

Zeg het eens?