Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend!

De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik It Ain’t What You Do It’s the Way that You Do It van Fun Boy Three, waarop Goofball doordraaide met Pass the Dutchie van Musical Youth.

Hell, lang geleden dat ik dat nog gehoord had, deze hit uit mijn puberjaren. Grappig.

En hoewel ik wel weet dat het hier niet gaat over “geef mij dienen Hollander nen keer door”, draai ik door met een mooi Nederlands nummer. Wat zeg ik? Een prachtig Nederlands nummer!

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

14 reacties

  1. The Nits: een van mijn all-time favourite groepen. Hun muziek was experimenteel, eigenzinnig en klonk bovendien fantastisch. Ook de teksten waren op zijn minst interessant te noemen.
    Heerlijk nummer, dit.

    1. Ik heb er ook een dubbel-CD van. Ben eens gaan kijken op Youtube, en het verbaasde me hoeveel hits ze hebben. Dit nummer is me altijd bijgebleven.

    1. Ja hè. Ze zaten nogal ver in het collectieve geheugen. Ik heb een kennis die er zot van is, en die herinnert me regelmatig aan hun bestaan.

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: