Op donderdag is het hier Throwback Thursday. Dit jaar gaan we terug naar een nabij verleden. Het jaar 2020, het jaar dat we in onwetendheid begonnen, het jaar dat we een beetje lachten met dat virus in China, het jaar dat we dachten dat we er na een vijftal weken wel weer vanaf zouden zijn, het jaar van de lockdown, het jaar van de mondmaskers en de social distancing, het jaar van het voortschrijdend inzicht. Het jaar dat we kennismaakten met corona.

Rustige weken, bij mij toch. Nog steeds alarmerende berichten uit China, maar we negeerden de mondialisering en gingen er van uit dat dat virus wel ginder zou blijven.

Het was een week waarin ik veel naaide. Zoals dit shirtje.

Of dit T-shirt van de Kringwinkel…

… dat ik dissecteerde…

… en transformeerde in een kindershirtje.

We gingen ook te voet naar het Oudburg…

Zonder zorgen op restaurant bij eenTurk. (Gök 2)

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

13 reacties

  1. Ja een bijzonder jaar 2020, die vergeten we niet snel. Wel willen we allemaal weer terug naar hoe het was. Hoe eerder hoe beter!

  2. O god, ik herinner me die eerste weken nog. Allemaal denkend dat het in China zou blijven … Misschien maar best dat we toen nog niet wisten dat we twee jaar later er nog steeds met zouden zitten.

    1. In Gent zijn er veel goeie Turkse restaurant vrij kortbij de Vrijdagsmarkt, waar een ondergrondse parking is. Wel niet zeker of het dichtbij genoeg is voor jou, en of het comfortabel genoeg stappen is.

Zeg het eens?