Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend!

De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik het Gold van Spandau Ballet, waarop Goofball doordraaide met Stay with Me van Dani Klein & Tony Hadley.

En zo waren we nogal ver afgedwaald van de dingen waar ik dezer dagen graag naar luister, maar #wedraaiendoor-gewijs vind ik dit serietje wel geestig in elkaar zitten.

Ik wist niet meteen waarmee ik moest pareren, maar ik wilde verder met een duo. En na een beetje zoeken kreeg ik een dubbele link met Dani KLEIN en Boudewijn de GROOT. Geestig, toch? En een zalig liedje, een duet met Elly Zuiderveld-Nieman. Heerlijk meezingen is het met deze klassieker uit mijn kinderjaren. Daterend uit mijn geboortejaar blijkbaar.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

9 reacties

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: