Op donderdag is het hier Throwback Thursday. In 2021 duik ik in mijn analoog fotoarchief en scan foto’s in. Elke week één foto, eens zien hoe lang ik dat volhou, ha! Van enige chronologische aanpak of logische volgorde is geen sprake, ik neem een willekeurig fotoalbum en scan een foto in.

Hoog tijd om eens wat schoolfoto’s van Meneertje Mertens uit te halen.

Wat zag hij er netjes uit zeg! In de 18 jaar dat ik hem ken, heb ik hem NOOIT een das weten dragen (*). Maar kijk wat hij hier aan heeft? Een das!

De klasfoto die erbij hoort.

Een eerdere klasfoto. Wie Meneertje Mertens kent, mag hem eens zoeken op deze foto.

Nog eens mooi lachen als uitsmijter.

(*) Niet dat ik dat erg vind, hoor.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

11 reacties

    1. Ja, dat werd bij ons ook gezegd. Wordt. ’t Es nen snellen.
      In de regio waar hij vandaan komt, zeggen ze dat niet. Maar zulke dingen leert hij ondertussen vlot bij 🙂

  1. In die tijd was een das dragen nog de norm, dat wat zo totdat de Beatles in de jaren 60 met hun andere type jasjes langzaam aan vernieuwing brachten. Waarbij ook de kuiven in het haar verdwenen. Toen ik Henk leerde kennen droeg hij ook nog altijd een colbertje en een stropdas. Dat was in 1958 en heeft nog wel even geduurd.

Zeg het eens?