Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend!

De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik het Talking in Your Sleep van the Romantics, waarop Goofball doordraaide met Wuthering Heights van Kate Bush.

Waarna ik verder wilde met het dansje van Kate Bush in het clipje, en de keuze voor de hand lag: Spandau Ballet. En laat ik dan maar voor een hit gaan.

Spandau Ballet was zo’n jeugdliefde van me, samen met Duran Duran en Kajagoogoo. Ik was een jaar of 15 toen. 3 lp’s heb ik van hen, maar daarna stopte het wel zo’n beetje. Een typische teenage crush dus. Het is niet de muziek waar ik nu nog graag naar luister, maar ik blijf het allemaal toch wel sterk in elkaar gestoken vinden.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

9 reacties

    1. Hoi Anne, hier is iets vreemds…. ik kan geen gewone reactie zetten zonde me te abonneren. Vreemd genoeg krijg ik wél een goed reactieveld als ik bij een willekeurige reactie op beantwoorden klik. Heb je iets veranderd?

  1. Toch wel een iconisch nummer. Ik heb dat ooit eens op de radio gehoord tijdens de examens en toen werd dat het nummer dat ik voor elk examen luisterde om me op te peppen :-).

Zeg het eens?